Suntem o echipă tanără, dornică să satisfacă pretențiile fiecărui client. În plus, avem câteva atuuri care ne califică:

*Discreție – personalul nostru a semnat clauza de confidențialitate față de serviciile efectuate și la fiecare solicitare veți fi vizitat de aceiași agenți de curățenie.

*Siguranță – angajările se fac numai dupa prezentarea cazierului și a analizelor medicale și fiecare echipă de curățenie este permanent însoțită de personal din conducerea firmei. Suntem asigurați împotriva daunelor provocate în timpul muncii;

*Profesionalism – folosim metode, substanțe de curățenie și mășini profesionale, dedicate fiecărui tip de suprafață de curățat. Aparatele noastre sunt produse de mărci consacrate.

*Flexibilitate – oferim programe standard de curățenie, dar ne și adaptăm solicitarilor fiecărui client. Curățenia se face în timpul programului dumneavoastră de lucru, însă putem lucra și înainte sau după terminarea acestuia.

Avantaje! Garantăm satisfacția dumneavoastră!
Curățăm în profunzime, cu grija fiecărui detaliu și nu spunem ca veți fi multumiți, ci noi garantăm mulțumirea!!! Dacă sunteți nemultumiți de vreuna dintre suprafețele curățate de noi, revenim a doua zi asupra ei, gratuit, și veți fi mulțumit!

Avem preturi accesibile!
Ne străduim să oferim servicii de curățenie la cel mai înalt nivel și la cele mai bune prețuri posibile.